
Οι αγοραστές μας αγαπούν
51,12 € από Notino.gr
Προσφέρει ενημερωμένη την: 9/6/2026. Πληρωμένες και μη εξαντλητικές διαφημίσεις ★ Οι βαθμολογίες προκύπτουν από πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που παρέχονται από τον έμπορο και πληροφορίες διαθέσιμες στο κοινό.
Ahava Enzyme Facial Peel (100ml) παρουσιάζει ένα ενζυμικό peeling προσώπου από τη σειρά Ahava Apple of Sodom που αναζωογονεί και φωτίζει το δέρμα.
Αυτό το facial scrub προορίζεται για χρήση σε πρόσωπο και λαιμό και προσφέρει ήπια απολέπιση μέσω ενζυμικής δράσης, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα χωρίς σκληρό τρίψιμο.
Η υφή του peeling είναι απαλή και σαφώς αποδοτική, ενώ η συσκευασία σε σωληνάριο των 100 ml διευκολύνει τη χρήση και τη μεταφορά.
Η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για θαμπές επιδερμίδες που χρειάζονται απολέπιση, εξομάλυνση και λάμψη.
Οι επιδράσεις περιλαμβάνουν απολέπιση, λείανση, φωτισμό, συσφικτική δράση και βαθύ καθαρισμό των πόρων για πιο καθαρή και ομοιόμορφη όψη του δέρματος.
Προτεινόμενες χρήσεις είναι εβδομαδιαία περιποίηση για αναζωογόνηση κουρασμένης επιδερμίδας, προετοιμασία πριν το μακιγιάζ για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια, ή ως μέρος ρουτίνας καθαρισμού προσώπου και λαιμού.
Σημειώστε ότι τα περιεχόμενα σε μεμονωμένες προσφορές μπορεί να διαφέρουν, αλλά τα βασικά πλεονεκτήματα — vegan σύνθεση, χωρίς parabens και χωρίς ορυκτά έλαια — παραμένουν σταθερά.
Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Kelkoo δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη ακρίβεια, ούτε την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τους εμπόρους. Ως αποτέλεσμα, και λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων Kelkoo, σε περίπτωση αποκλίσεων μεταξύ των πληροφοριών που εμφανίζονται στον ιστότοπο ή τις διαφημίσεις Kelkoo και αυτή που εμφανίζεται στον ιστότοπο του εμπόρου, ο τελευταίος θα επικρατήσει. Οι τιμές που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν όλα τα τέλη, εκτός από νέα οχήματα (τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χωρίς τέλη εφαρμογής) - Learn more