Περιγραφή προϊόντος
Ο κομψός καπνιστής τροφίμων RC-FS1300 έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση σε χώρους εστίασης, είτε πρόκειται για εστιατόρια, πανδοχεία, ξενοδοχεία ή επιχειρήσεις αγροτοτουρισμού. Το κουτί ηλεκτρικού καπνιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρύο, ζεστό και ζεστό κάπνισμα διαφόρων προϊόντων, όπως τυρί, λουκάνικα, πουλερικά και κυνήγι καθώς και ψάρια. Προκειμένου να επιτευχθούν τέλεια αποτελέσματα, η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία και διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη. Λόγω ενός επιλέξιμου χρονικού διαστήματος 0 - 120 λεπτών, μπορείτε να προετοιμάσετε το καπνιστό σας φαγητό στο λεπτό. Ηχεί ένα σήμα συναγερμού μόλις παρέλθει ο προκαθορισμένος χρόνος. Εάν δεν έχει επιτευχθεί ακόμη ο επιθυμητός βαθμός ροδίσματος μετά την πρώτη λειτουργία, ο χρονοδιακόπτης στο κουτί καπνού μπορεί να ρυθμιστεί ξανά. Η σύστασή μας: Αφήστε το ψάρι να στεγνώσει καλά πριν το καπνίσετε. Μόνο τότε το ψάρι αποκτά το τυπικό χρυσοκαφέ καπνιστό χρώμα του. Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας καπνίσματος, ένα θερμόμετρο στο πλάι του περιβλήματος σας δείχνει τη θερμοκρασία μέσα στο βαρέλι καπνίσματος. Αυτό σημαίνει ότι προσέχετε πάντα τη διαδικασία μαγειρέματος και μπορείτε να την προσαρμόσετε ξανά αν χρειαστεί. Λόγω του ρυθμιζόμενου εύρους θερμοκρασίας 0 - 100 °C, ο καπνιστής μπάρμπεκιου είναι κατάλληλος για ζεστό, ζεστό και κρύο κάπνισμα. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο περιστροφικό κουμπί. Μπορείτε να καπνίσετε και να μαγειρέψετε αξιόπιστα ψάρια, κυνήγι, παϊδάκια και τα παρόμοια ή να διυλίσετε τυρί, τόφου ή αυγά με κρύο κάπνισμα στους 25 °C με νόστιμο άρωμα καπνού. Η θερμοκρασία δίνεται σε Κελσίου και Φαρενάιτ. Με τα παρεχόμενα αξεσουάρ, μπορείτε να καπνίζετε ψάρια, τυριά και κρέας τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Για κάθετο κάπνισμα, κρεμάστε το φαγητό σε γάντζους. Για οριζόντιο κάπνισμα, η συσκευασία περιέχει σχάρες 8 στις οποίες μπορείτε να καπνίζετε οριζόντια ευαίσθητα και μικρά υλικά. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ δύο σχαρών είναι 9 cm. Μπορείτε εύκολα να ξαναγεμίσετε ροκανίδια από το εξωτερικό μέσω ενός ανοίγματος στον καπνιστή κρέατος Ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα. Η στάχτη που μαζεύεται καταλήγει σε ένα δοχείο κάτω από τη χόβολη. Το λίπος που στάζει πιάνεται σε ένα δίσκο συλλογής υγρών, ώστε να μπορείτε να πετάξετε τα υπολείμματα λίπους με μερικά απλά βήματα. Για να καταστεί δυνατή η ασφαλής διαδικασία καπνίσματος και η εύκολη συντήρηση, ο καπνιστής είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό Ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τη θερμοκρασία και καθαρίζεται εύκολα. Η πόρτα του κουτιού καπνίσματος είναι κλειστή με μεταλλικά κλιπ. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει καλά κλειστό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καπνίσματος. Είτε χοιρινό φιλέτο με έντονο καπνιστό άρωμα είτε σολομός με εκλεκτή νότα βοτάνων – με τον φούρνο καπνίσματος RC-FS1300 από τη Royal Catering δεν υπάρχουν όρια στη γαστρονομική φαντασία σας. Διασκεδάστε πειραματιζόμενοι!